Сьогодні Україна відзначає День державної служби.

Національне агентство України з питань державної служби упродовж тижня, з 23 червня 2020 року, в соціальних мережах здійснюватиме інформаційну кампанію до Дня державної служби «Служу народу України», а також проводитиме низку онлайн-заходів. 

1. «День державної служби — професійне свято» — привітання

2. Відеопривітання з нагоди Дня державної служби

3. Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому — плануєте стати державними службовцями, — запрошуємо до участі!

Конкурс має на меті виключно творчі і загальнокультурні цілі, серед яких — підтримка і сприяння самореалізації вмотивованої активної молоді, яка відкрита до продуктивної комунікації.

Для участі у Конкурсі необхідно протягом року з червня до вересня подати на електронну адресу Організаційного комітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. електронні файли, виконані у текстовому редакторі MS Word for Windows (формати.doc або.rtf) або у форматі mpeg, mp4, avi, wmv, mov, mkv (чи інший загальновідомий):

  • заявку, оформлену за встановленим зразком;
  • конкурсну роботу.

Конкурсна робота повинна бути викладена державною мовою та оформлена відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, присвячений Дню державної служби.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА ПРО КОНКУРС

4. Онлайн-тест «Я — державний службовець»

Національне агентство України з питань державної служби