Цього року докторка педагогічних наук, професорка, заслужена діячка науки і техніки України Лідія Валентинівна Кондрашова відзначає свій ювілей.

На пошанування ювілярки кафедра педагогічних наук, освітнього та соціокультурного менеджменту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели Четверті Всеукраїнські педагогічні читання з проблеми, яка стала провідною для наукових пошуків Лідії Валентинівни: «Професійна успішність педагогічного працівника як основа менеджменту якості освітнього процесу».

Свідченням авторитету та визнання внеску Лідії Кондрашової у розвиток педагогічних наук, у справу підготовки висококваліфікованих кадрів з вищою освітою є те, що в педагогічних Читаннях, з нагоди її ювілею зголосилися взяти участь понад 150 учених, викладачів, педагогів, учителів-практиків, освітніх менеджерів, здобувачів освіти і здобувачів наукових ступенів із різних міст України: Києва, Кропивницького, Кривого Рогу, Вінниці, Херсону, Ужгорода, Львова, Миколаєва та інших.

Довкола цієї теми вона згуртувала українських і зарубіжних вчених. І як результат створила свою наукову школу, яка успішно функціонує вже майже тридцять років.

Освітянська спільнота зичить Лідії Валентинівні міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх добрих справах.

 

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва