Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького проводить тренувальне тестування у форматі ЗНО-2020 з хімії та біології.

Тестування відбудуться:

з хімії — 9 лютого 2020 р. (неділя);

з біології — 23 лютого 2020 р. (неділя).

У тестуванні можуть взяти участь усі бажаючі, хто готується до проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році. Тестування буде проводитись у корпусі №3 Черкаського національного університету за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 79. Тестування є безоплатним і розпочинаються об 11:00.

Особам, які виявили бажання взяти участь у тестуванні, необхідно:

1. Зареєструватися на офіційному сайті Черкаського національного університету www.cdu.edu.ua (розділ «Ресурси» – АІС «Абітурієнт»). Особам, які реєструвалися раніше у АІС «Абітурієнт», реєструватися непотрібно (зайти у систему можна під своїм логіном та паролем).

2. Після реєстрації зайти у АІС «Абітурієнт» під своїм логіном та паролем і обрати предмети, з яких Ви бажаєте виконати тест. Після цього Ви будете зареєстровані для проходження тестування з обраних предметів. Реєстрація на тестування починається 22 січня і завершується за два дні до дати його проведення з відповідного предмету.

3. З’явитися для проходження тестування не пізніше, ніж за 20 хвилин до його початку (тестування розпочинається об 11.00). При собі потрібно мати ручку з пастою чорного кольору. Результати тестування будуть розміщені на персональних сторінках учасників тестування.

Телефон для довідок: (0472) 56-56-04

ННІ природничих та аграрних наук, навчально-методичний відділ