Відбулося чергове засідання профкому Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Члени профкому обговорили важливі питання, які стосуються організації оздоровлення членів профспілки та їхніх дітей, участь у ювілейних та інших заходах, роботу навчальної лабораторії фізичної та медичної реабілітації ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я в позанавчальний час тощо.

Звернули увагу й на функції профспілки в створенні та забезпеченні оптимальних умов праці в Черкаському національному.

Голова профкому Анатолій Стеценко наголосив, що голови профспілкових бюро мають докладати максимальні зусилля з метою унеможливлення виникнення конфліктних ситуацій у колективі.

Проректор з адміністративно-господарської діяльності Юрій Удовенко розповів про те, що студенти та працівники університету мають змогу відпочивати на базі відпочинку Черкаського національного в с. Сокирна та розповів про організаційно-фінансові умови. Нині там поступово проводяться ремонтні роботи, а з часом планується реставрувати будиночки та зробити місце якомога комфортнішим. Профспілка погодилася фінансово підтримати будівництво нових будиночків на території бази.

Діти працівників університету влітку зможуть оздоровитися в двох таборах відпочинку. До створеної на базі ЧНУ «Дніпровської хвилі» вже більше 50-ти заяв від батьків. Бажаючі також зможуть відправити дітей на відпочинок до табору «Мрія» обласної організації Профспілки працівників освіти і науки.

Анатолій Стеценко також повідомив, що між ректоромі керівництвом Черкаського обласного онкологічного диспансеру є домовленість про безкоштовне мамографічне обстеження працівниць університету віком за 40 років.

На засідання профкому завітав і професор Володимир Поліщук, який подякував за підтримку видання книги про кафедру української літератури та компаративістики «Майже столітня історія» та презентував її учасникам засідання.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького