Цього року Центр польської мови і культури для польської діаспори та іноземців надав 5 безкоштовних місць (вартість однієї путівки близько 1000 євро) для навчання студентів із Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Навчання буде відбуватися в спеціальних мовних школах для іноземців у вишах Варшави та Торуні. Вдосконалювати свої знання з польської мови, літератури, культури, історії  поїдуть найкращі студенти спеціальності «Переклад» ННІ іноземних мов: Дарина Цимбалиста, Анна Яцишина, Ріта Романишин, Владислав Чудак і Юлія Кулінська.

Навчання в літніх мовних школах на базі Варшавського університету та Університету Миколая Коперніка в Торуні принесе нашим студентам численні вигоди. Вони значно покращать рівень знання польської мови, пізнають польську культуру та літературу, отримають інформацію про сучасну Польщу, адже разом з уроками мови проводяться уроки з культури, літератури, історії. А також молодь знайде нових друзів, познайомиться з іншими культурами та мовами.

На студентів чекає не тільки навчання, а й багата туристично-культурна програма: щотижневі презентації польських фільмів, відвідування філармонії, театрів, музеїв, вечірні спортивні заняття, вечори пісні й танцю, народні вечорниці, різноманітні ігри та конкурси.

ННІ іноземних мов