Кафедра економічної теорії, інноватики та міжнародної економіки ННІ економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького організувала та провела І літню економічну школу для школярів Черкащини.

7 червня на захід завітали старшокласники з Черкаської ЗОШ № 6, Черкаської спеціалізованої школи № 3, Черкаської гімназії № 31, Дубіївської ЗОШ, Золотоніської школи № 1, Канівських ЗОШ № 1 і № 4, Червонослобідської школи, Городищенського економічного ліцею та інших.

Учасників привітав завідувач кафедри, професор Іван Кукурудза, який наголосив, що такі заходи допомагають різносторонньо розвиватися та поглиблювати отримані в школі знання. На його думку, школа з економіки допоможе школярам і у виборі майбутньої професії.

Опісля урочистостей викладачі ННІ економіки і права запропонували молоді низку цікавих занять.

Євген Кирилюк розповів про економіку знань та її можливості формування в Україні, Оксана Сотула прочитала лекцію про те, для чого потрібні інститути та як вони регулюють поведінку суб'єктів. Тренінг «Сучасні тенденції розвитку праці в Україні. Рекомендації щодо пошуку роботи та працевлаштування» запропонувала Аліна Прощаликіна.

Працівники кафедри планують проводити школу з економіки і надалі. 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького