У День захисту дітей у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відкрили дитячий табір «Дніпровська хвиля».

Такий подарунок малечі вже другий рік поспіль роблять ректорат та профспілковий комітет університету. «Дніпровська хвиля» приймає дітей викладачів та працівників, даруючи їм кілька незабутніх тижнів у колі друзів, під керівництвом досвідчених педагогів та завзятих студентів.

Цьогоріч у таборі відпочиватимуть та оздоровлюватимуться 55 дітей. Більшість із них тут вже відпочивали торік і чекали початку зміни з нетерпінням. «Це найвища оцінка роботи працівників табору!» — визнає тато Софійки Погрібної, Ігор Іванович, директор ННІ української філології та соціальних комунікацій.

Привітати малечу зібралися батьки, керівництво університету, профспілковий комітет.

Ректор Олександр Черевко привітав усіх із відкриттям табору та з Днем захисту дітей.

 

 

— 19 днів ви будете разом творити, розважатися, пізнавати світ. А допомагатимуть вам у цьому творчий колектив педагогів і студентів ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я. Хай ваше перебування в таборі буде цікавим і насиченим. До речі, наш університет — єдиний в області навчальний заклад, який має табір відпочинку для дітей працівників університету.

— За підтримки ректорату ми після тривалої перерви торік відновили традицію організації табору для дітей, — говорить голова профспілкового комітету Анатолій Стеценко. — Дякую членам профспілкового комітету, що вони підтримали мою ініціативу і цьогоріч не пошкодували грошей на утримання «Дніпровської хвилі».

Директор табору, заступник директора з виховної роботи школи №8 Олена Рясна обіцяє, що дітям сумувати не доведеться.

— Ми проводитимемо майстер-класи, познайомимося з роботою кафедр університету. Дітей чекають танці, співи, спортивні ігри, екскурсії, кіно, боулінг. Вихователями у нас працюють студенти ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я. Так що цікаво буде всім — і старшим, і молодшим дітям.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького