Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького прийняв ІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Традиції та новітні технології у розвитку сучасного мистецтва».

Організатори — співробітники кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Учасники — студенти, аспіранти та викладачі мистецьких вищих навчальних закладів України.

На конференції обговорювали вплив сучасних тенденцій мистецтва на реалізацію митця, проблеми в образотворчому мистецтві та дизайні, роль традицій у розвитку образотворчого мистецтва та дизайну, сучасний художній процес та соціокультурні пріоритети сьогодення, засади організації навчальної та наукової діяльності студента у вищому навчальному закладі.

Викладачі кафедри відзначили подяками студентські роботи. Так, студенткам 3 курсу Східноєвропейського університету Олександрі Мошенській та Марині Пишній вручили відзнаку за лаконічний виклад наукової роботи. За актуальність і новизну наукового пошуку відзначено студентку магістратури Черкаського національного Дар’ю Соколенко, а також третьокурсниць ЧНУ: Інну Козленко — за емоційний та натхненний виклад наукової доповіді, Катерину Бурлу — за поєднання традиційного та сучасного в науковій роботі, Євгенію Петровську — за кращу презентацію наукової доповіді.

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва