За результатами конкурсної комісії МОН Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького отримав 29 додаткових місць держзамовлення. Держава замовляє університету підготовку на денній формі навчання ще 2 бакалаврів за напрямом підготовки “Здоров’я людини”, 2 – за напрямом “Філософія”, 2 – “Історія”, 3 – “Журналістика”, 3 — “Видавнича справа та редагування”, 2 - “Міжнародна економіка” і 3 – “Менеджмент”.

 

Ще 15 місць додано на спеціальність “Дошкільна освіта”, за якою на денній формі навчання проводитиметься підготовка магістрів.

 

 

За словами ректора університету Олександра Черевка, комісія Міністерства освіти і науки України врахувала конкурсну ситуацію в навчальному закладі та на підставі рейтингу університету збільшила обсяг держзамовлення. Тож ще 29 абітурієнтів отримають можливість безкоштовно здобути вищу освіту в ЧНУ. Детальніше про обсяг державного замовлення на підготовку фахівців з вищою освітою у 2015 році – на сайті університету в рубриці “Абітурієнту”: http://cdu.edu.ua/abitriientam/pryimalna-komisiia/obsiah-derzhavnoho-zamovlennia-na-pidhotovku-fakhivtsiv-z-vyshchoiu-osvitoiu-u-2015-rotsi.html 

 

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького