У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького оголошено додатковий конкурсний відбір для тих, хто хоче опанувати військову спеціальність за програмою підготовки офіцерів запасу.

Вступні випробування проводитимуть працівники кафедри військової підготовки та провідні науково-педагогічні працівники університету. Майбутніх офіцерів запасу перевірять за трьома напрямами: рівень знань із допризовної підготовки, професійно-психологічна придатність та фізична підготовка.

Кафедра війцськової підготовки ЧНУ вже провела пергший етап набору студенті вна 2016-2017 навчальний рік. За результатами випробувань зараховано на навчання 85 осіб, серед яких — 15 жінок.

Навчання військова кафедра розпочне з 1 жовтня. Для тих, хто з поважних причин не встиг подати документи, буде проведено додатковий набір. Термін подачі документів — з 17 серпня по 15 вересня. Вступні випробування проводитимуться 16 та 17 вересня. Рейтингові списки рекомендованих до зарахування розміщені на сайті університету.

Як інформує ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко, навчальний заклад спільно з Міністерством оборони України та Черкаською облдержадміністрацією створюють всі умови, необхідні для якісної підготовки офіцерів запасу для Збройних Сил і військових формувань України.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького