У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького — найталановитіша молодь. Це довів мистецький фестиваль «Студентська весна», який відтепер стане традиційним.

Студенти-першокурсники ННІ УФСК започаткували серію публікацій про учасників фестивалю.

Отож, знайомтесь — Микола Сидоренко з Кам’янки та його гурт «Hungry Lovers». Микола — майбутній психолог, навчається на ІІ курсі. Він та «Hungry Lovers» продемонстрували на фестивалі «Студентська весна» композицію «Hungry L•Over».

Гурт засновано минулої зими. Учасники — студенти психологічного факультету, ННІ української філології і соціальних комунікацій, ННІ історії і філософії.
Микола Сидоренко є лідером гурту, власноруч пише тексти на блюз. Решту пісень у стилі альтернативної рок-музики пишуть інші учасники.

Коло інтересів у Миколи досить широке. Він три роки займається музикою, паралельно розвиває свої поетичні здібності, бере участь у конкурсах читців. «Насамперед я музикант, далі поет, а після цього — тренер з капоейра», — так говорить про себе хлопець. Він зізнається, що шлях до музики був непростий.

— Коли почав займатись музикою, багато молоді не сприймало мене серйозно, чув негативні відгуки на свою адресу. Та після концерту, де я виступав зі своїм першим рок-гуртом, мама одного з моїх недоброзичливців сказала: «Ось це — музикант, а чого досяг ти?». Це надихнуло мене працювати далі. Взагалі, в майбутньому збираюся займатися музикою професійно.

«Hungry Lovers» вирішили взяти участь у конкурсі «Студвесна», щоб заявити про своє існування. Охоче візьмуть участь у подібних творчих конкурсах. А взагалі музиканти-аматори серйозно налаштовані у майбутньому підкорювати найбільші сцени України, виконуючи блюз та рок-н-рол.

Марія Єгорова, І курс ННІ УФСК