До Дня Незалежності газета «Нова Доба» підготувала статтю про досягнення черкаської молоді — ровесників Незалежності України. Серед найуспішніших — випускники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

 

 

 

 

 

Чого досягли та про що мріють ровесники Незалежності

 

ДАРИНА ПОДОЛЯН
Освіта: закінчила Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, за спеціальністю редактор-видавець.
Місце роботи, професія: координатор проектів громадської організації «Промолодь».
Сімейний стан: заміжня.
Захоплення: творити і провокувати зміни навколо.
Мрії та прагнення: зробити довіру й чесну співпрацю нормою у нашому суспільстві.
Здобутки, якими пишається: не маю звички пишатися, просто щаслива, що живу в час змін, викликів і можливостей. Непростий, але дуже цікавий, де кожен день дає шанси власними силами впливати на майбутнє своє і свого оточення.
Чого досягли та про що мріють ровесники Незалежності

ВАЛЕНТИНА ЖАДАН
Освіта: у 2013 році закінчила ЧНУ ім. Богдана Хмельницького, ННІ економіки і права, маю диплом магістра з економічної теорії.
Місце роботи, професія: третій рік працюю спеціалістом з обслуговування клієнтів у ПриватБанку, найбільшому банку України. Починала свою банківську діяльність у відділенні ПриватБанку в с. Леськи, наразі працюю в одному з найбільших відділень м. Черкаси.
Сімейний стан: незаміжня.
Захоплення: захоплююся танцями різних напрямків та спортом. Вільний час проводжу з друзями, займаюся фітнесом.
Мрії та прагнення: у найближчому майбутньому бачу себе успішною та незалежною особистістю. Хотілося б також більше подорожувати, адже в світі є багато цікавого, а подорож – це завжди нові враження, відкриття та знайомства.
Здобутки, якими пишається: щиро пишаюся тим, що живу в Україні та роблю внесок в те, щоб наша країна стала кращою.
Чого досягли та про що мріють ровесники Незалежності
МАКСИМ ПОМОЙНИЦЬКИЙ
Освіта: Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького. Маю дві освіти: філологічну (іноземні мови) та правову (інтелектуальна власність). 
Місце роботи, професія: працюю в Першій міській гімназії на посаді керівника гуртка «Скаути» (ВМГО «Національна організація скаутів України»), Головним секретарем змагань у ВГО «Федерація Фунакоші Шотокан Карате», фрілансер. 
Сімейний стан: не одружений, поки що.
Захоплення: подорожі Україною, бо в нас є що подивитись. Люблю займатись тим, що добре вмію. 
Ваші мрії і прагнення: мрію змінити Україну на краще, а прагну працювати в царині освіти для покращення рівня освіченості громади в усіх куточках країни.
Здобутки, якими пишається: пишаюсь тим, що завдяки різним випадковим і розміреним діям я є тим, ким є і на цьому не зупинятись. Найбільше досягнення – я переборов страх сцени, після чого почав проводити Open Speking Club та роботу на різних форумах у якості модератора. 25 років – це тільки початок...

Чого досягли та про що мріють ровесники Незалежності

 

 

 

МАКСИМ КОЛІСНИК
Освіта: магістр філософії, філолог англійської мови, навчався в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького.
Місце роботи, професія: аспірант Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. Зараз пишу дисертацію з релігієзнавства, викладаю англійську мову.
Сімейний стан: неодружений.
Захоплення: займаюся айкідо 7 років.
Мрії та прагнення: створити щасливу сім’ю, влаштуватися на роботу, яка приносила б задоволення та користь суспільству, відкрити приватну школу з вивчення англійської мови. А ще мир у нашій країні. У 2014 році в зоні АТО загинув мій однокласник Богдан Каравайський. Таке не повинно відбуватися ні в нашій Україні, ніде в світі.
Здобутки, якими пишається: зміг самотужки за підручниками та через Інтернет вивчити англійську мову.

 

 

 

 

Чого досягли та про що мріють ровесники Незалежності


 

ЮЛІЯ ДЗЮБЕНКО
Освіта: Черкаський національний університет ім. Б Хмельницького, історик-філософ.
Місце роботи, професія: навчаюся в аспірантурі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, спеціальність: «Історія України».
Сімейний стан: незаміжня.
Захоплення: кінематограф, пишу наукову роботу за темою «Український кінематограф 50-60 рр.», люблю читати книжки, улюблена «Сад Гетсиманський» І. Багряного.
Мрії та прагнення: захистити дисертацію, побувати на Кубі, побудувати життя, де б робота й сім’я гармонійно поєднувалися.
Здобутки, якими пишається: подорож до Риму.

 

 

 

 

 

Чого досягли та про що мріють ровесники Незалежності

 




ІННА НОСОЛЕНКО
Освіта: магістр фізичного виховання Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.
Місце роботи, професія: тренер з фітнесу, акробатики, гімнастики, спортивних танців. Інструктор у спортивному залі «MATRIX».
Сімейний стан: неодружена, маю дворічного сина.
Захоплення: на хобі часу не лишається, оскільки увесь вільний час займають заняття спортом.
Мрії та прагнення: виховувати чемпіонів. Ви навіть не уявляєте, яке задоволення для тренера спостерігати за тим, як його вихованці, які ще наче вчора були 7-річними малюками, дорослішають і піднімаються на п’єдестал. Це набагато важливіше й почесніше, ніж досягати чогось самому.
Здобутки, якими пишаєтеся: спортивними перемогами. Я – призер Чемпіонату світу з фітнесу за версією Федерації FBB та срібний призер Чемпіонату України з фітнесу.

 

 


Чого досягли та про що мріють ровесники Незалежності



НАТАЛІЯ БАРАБАШ
Освіта: Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, видавнича справа.
Місце роботи, професія: верстальник, дизайнер.
Сімейний стан: незаміжня.
Захоплення: хенд-мейд.
Мрії та прагнення: Хотіла б інвестували у розробку та виготовлення протезів рук, ніг.
Здобутки, якими пишаєтеся: Умію долати лінощі.